Promocja! Kozaczki ażurowe H48 - ROZMIAR 38 - ostatnia para! - Tylko teraz DARMOWA DOSTAWA :: 229,90 zł ::.
Wysyłka w 24h Wysyłka nawet w 24h Całodobowa pomoc Całodobowa pomoc 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot i wymianę Bezpieczne płatności Bezpieczeństwo transakcji Gwarancja najniższych cen Gwarancja najniższych cen

Wybierz kategorię
- Kozaki o szerszych cholewkach
Forma i koszty przesyłki

POCZTA POLSKA

 13 zł - przesyłka ekonomiczna
 14 zł - przesyłka priorytetowa
 19,50 zł - PACZKA 48 - Pobranie
 21 zł - PACZKA 24 - Pobranie
 60 zł - przesyłka zagraniczna
 

KURIER DPD

 16 zł - przesyłka standard
 

PACZKOMAT IN-POST

 10 zł - przesyłka paczkomatowa
 

KONTO BANKOWE (mbank):
21 1140 2004 0000 3102 6245 4485


Statystyki
Gości online: 2
Zapłać poprzez DotPay

Bezpieczne, szybkie płatności

Bezpieczeństwo SSL

Nad bezpieczeństwem transakcji czuwa certyfikat SSL

Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



RODO
RODO - OCHRONA TWOICH DANYCH
 

Szanowny Kliencie,

25 maja 2018 roku zaczną obowiązywać nowe przepisy o ochronie danych osobowych tj. ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO).

Chcemy przekazać informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych:

Szewstwo konfekcyjne "Liliana" Jacek Dziubiela, ul. Klasztorna 28, 07-100 Węgrów, NIP 824-100-50-55, REGON 710061288 ("Liliana"), jako administrator danych osobowych, gromadzi Państwa dane osobowe uzyskane podczas składania zapytań ofertowych, zamówień, oraz zawierania z Państwem umowy sprzedaży w sklepie www.espadryle.pl Gromadzone dane osobowe:

  • imię (imiona) i nazwisko, adres e-mail, adres do kontaktu, firma reprezentowanego podmiotu, numer telefonu, numer rachunku bankowego
  • w przypadku przedsiębiorców przetwarzamy dodatkowo: NIP, adres siedziby, numer rachunku bankowego,

 

Gromadzimy Państwa Dane osobowe w następujących celach:

  • zawierania i realizacji łączącej nas umowy oraz świadczenia dla Państwa oferowanych przez nas usług, w tym w szczególności wysyłki zamówionych towarów i realizacji płatności, obsługi reklamacji,
  • realizacji obowiązków Liliana przewidzianych prawem, w tym w szczególności wystawiania i przechowywania faktur oraz dokumentów księgowych, oraz dla celów archiwizacyjnych
  • ochrony praw Liliana zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności dochodzenia zaległych płatności w ramach procesów windykacyjnych i procesów sądowych,
  • przeprowadzania działań marketingowych oraz przesyłania informacji handlowych w przypadku wyrażenia przez Państwa osobnych zgód.

 

Liliana może przekazywać Dane osobowe następującym osobom trzecim dla celów wskazanych w niniejszym dokumencie:

  1. firmom spedycyjnym z którymi Liliana współpracuje, w celu realizacji dostawy towaru (w szczególności Poczta Polska, kurier DPD , InPost S.A.)
  2. firmom pośredniczącym w spedycji (Globkurier, Furgonetka, KorporacjaKurierska)
  3. organom nadzorującym, organom władzy i innym osobom trzecim; w przypadku gdy jest to niezbędne dla realizacji celów wskazanych powyżej oraz wypełnienia obowiązków nałożonych prawem, Dane osobowe mogą być przekazywane organom nadzorującym, sądom i innym organom władzy (np. organom podatkowym i organom ścigania), niezależnym doradcom zewnętrznym (np. audytorom) lub podmiotom udzielającym świadczeń.
  4. Liliana zobowiązuje się stosować odpowiednie środki bezpieczeństwa, zarówno techniczne jak i organizacyjne, aby chronić Państwa Dane osobowe. Dane osobowe będą przechowywane przez Liliana i / lub Przetwarzających dane, wyłącznie przez czas niezbędny do osiągnięcia celów, dla których dane te są gromadzone, wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, maksymalnie przez okres zabezpieczenia materiałów niezbędnych dla postępowań prawnych (w tym podatkowych) oraz do czasu ewentualnego przedawnienia roszczeń Państwa i Liliana. Przysługują Państwu prawa w zakresie ochrony Danych osobowych. Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, jesteście Państwo uprawnieni do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą).

Ponadto, macie Państwo prawo do:

  1. żądania dostępu do Danych osobowych; osoba, której dane dotyczą, jest uprawniona do uzyskania od Liliana potwierdzenia, czy przetwarzane są dane osobowe jej dotyczące, a jeśli ma to miejsce, jest uprawniona do uzyskania dostępu do nich. Liliana dostarczy Państwu na żądanie kopię Państwa Danych osobowych podlegających przetwarzaniu. Za wszelkie kolejne kopie, o które zwrócą się Państwo, Liliana może pobrać opłatę w rozsądnej wysokości wynikającej z kosztów administracyjnych,
  2. sprostowania Danych osobowych; mają Państwo prawo do sprostowania Danych osobowych, które Państwa dotyczą, a które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, mają Państwo prawo żądania uzupełnienia niekompletnych Danych osobowych, w tym poprzez przedstawienie dodatkowego oświadczenia,
  3. usunięcia Danych osobowych ("prawo do bycia zapomnianym"); mają Państwo prawo żądania, o ile zachodzą okoliczności przewidziane prawem, niezwłocznego usunięcia dotyczących Państwa Danych osobowych, a Liliana ma obowiązek bez zbędnej zwłoki usunąć takie Dane osobowe,
  4. ograniczenia przetwarzania Państwa Danych osobowych; w takim przypadku, Liliana wskaże na Państwa żądanie takie Dane osobowe, a ich przetwarzanie może zostać ograniczone tylko i wyłącznie do określonych celów,
  5. przenoszenia Danych osobowych; pod pewnymi warunkami macie Państwo prawo otrzymać w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego Dane osobowe Państwa dotyczące, przetwarzane przez Liliana oraz macie Państwo prawo przesłać te Dane osobowe innemu podmiotowi,
  6. sprzeciwu; w pewnych okolicznościach mają Państwo prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw - z przyczyn związanych z Państwa szczególną sytuacją - wobec przetwarzania dotyczących Państwa Danych osobowych, a na Liliana może ciążyć obowiązek zaprzestania przetwarzania takich Danych osobowych.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących Danych osobowych lub wykonywania praw w zakresie prywatności, prosimy o kontakt tel. +48 604 08 33 21 lub pod adresem e-mail: kontakt@espadryle.pl
Informujemy o możliwości okresowej aktualizacji niniejszej Informacji zgodnie z obowiązującym prawem.

 

Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia


Fleki do saszek (Wierzchniki)

8,00 zł
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Ostatnio oglądane
Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Informacje


Zostań naszym fanem



O nas w sieci


Licznik odwiedzin: 2428928

DotPay: Szybka, bezprowizyjna i bezpieczna opłata on-line. Twoja zapłata za zamówienie w sklepie widoczna jest natychmiast po jej dokonaniu, a do wyboru masz następujące kanały płatności:
- szybki przelew elektroniczny (lista dostępnych banków będzie widoczna po wyborze opłaty za pomocą Dotpay).
- płatność kartą kredytową: VISA lub Mastercard.

tel. (0) 511-711-766, kontakt@espadryle.pl, gg 215530
Aktualna Data: 2018-06-20 21:07
Data Ostatniej Aktualizacji: 04.05.2014
© Espadryle Liliana. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.